Nieuwe website

4 december 2020

lang verwacht, eindelijk gekomen

Al jaren draaide fokkersnoorseboskatten.info op verouderde software en was om die reden al verplaatst naar een andere provider die deze nog wel ondersteunde. Met als gevolg dat de omleiding van fokkersnoorseboskatten.info naar moeshoek.net met regelmaat een casino liet zien in plaats van de gewenste site.
Er MOEST echt wat gebeuren...

Steeds vatte ik de moed op om iets nieuws te bouwen, en steeds weer haakte ik af. Nog terwijl ik bouwde, verouderde de software alweer...
Tot ik het idee opvatte om weer gewoon net als 20 jaar geleden de nieuwe website geheel in eigen hand te nemen en begonnen ben met de website lokaal op mijn eigen pc in HTML, CSS en PHP te gaan schrijven. En na 5 weken noeste arbeid tot in de kleine uurtjes ziet u hier het resultaat.
Enkel het programmeren van de formulieren om advertenties mee in te dienen steeg mijn hobbymatige kennis te boven, daarom maakt deze site voor de adverteerderssectie nog steeds gebruik van Joomla.
Ook daarmee heb ik een frisse start gemaakt, met als gevolg dat u zich eenmalig opnieuw als adverteerder zal moeten registreren om advertenties te kunnen laten plaatsen.

Het informatiegedeelte is nog lang niet af en er zullen her en der mogelijk nog wat onvolkomenheden opduiken. Schroom niet om me een bericht te sturen, alleen op die manier kom ik te weten waar nog verbetering mogelijk is.

Vooralsnog is de website enkel in het Nederlands; of er een Engelse vertaling gaat komen, daar moet ik nog even over nadenken

groet,

Marie-Angelique van der Kooij

webmaster fokkersnoorseboskatten.info