Pauperparadijs

Geboortedatum 16-06-2024 |  weken oud

Kittens katterij het Pauperparadijs Kittens katterij het Pauperparadijs Kittens katterij het Pauperparadijs

Bóthildr's toverballennestje

Bóthildr heeft een prachtig gevarieerd toverballennestje gekregen; 3 zwart tabby's en 3 blauw tabby's, 3 katertjes en 3 poesjes die allemaal schildpadjes zijn.
U kunt het opgroeien van de kittens ook volgen op onze Facebook pagina! De kittens groeien gewoon in huis en tuin op, waar de rest van de familie ook vertoeft. Opa's, oma's, vader, moeder, tante en zussen staan klaar om bezoek te knuffelen.
Hun vader en opa zijn Noorse novices, dwz nieuwe aanwinsten in het stamboek. Hierdoor is de inteelt drastisch verlaagd en de variëteit van genen vergroot, wat de gezondheid van het ras ten goede komt.

De kittens mogen vanaf 13 weken (15 september 2024) gaan uitvliegen, wanneer ze 2 x gevaccineerd zijn tegen katten- en niesziekte. De kittens worden ook gechipt en krijgen natuurlijk hun behandeling tegen vlooien en wormen.
Tussen 8 en 10 weken zal ik beoordelen of er kittens bij zijn die geschikt zijn voor de fok en hiervoor geïnteresseerde fokkers uitnodigen. Daarna worden andere geïnteresseerden uitgenodigd.

Voor meer informatie mag u altijd even bellen of mailen!

Kittens katterij het Pauperparadijs Kittens katterij het Pauperparadijs Kittens katterij het Pauperparadijs