van Yjovi

Geboortedatum 30-09-2022 |  weken oud


														Kittens van Yjovi (30-09-2022)														
														Kittens van Yjovi (30-09-2022)														
														Kittens van Yjovi (30-09-2022)

mooie en lieve kittens zoeken hun forever home

Noorse Boskat fokker sinds 1995. En met hart en ziel nog steeds genietend van onze Noren en van een nestje kittens op zijn tijd.
Wij zijn een cattery die ook onze "oudjes" bij ons willen houden: zij maken deel uit van ons leven en ons gezin. Voor ons dood normaal! Onze oudste Noor is 17 jaar en 8 maanden; een eigen fokje. En wat genieten wij nog van onze lieve Esmee.
Voor onze kittens zoeken wij mensen die met dezelfde insteek voor een kitten gaan: als onderdeel van het gezin, zorgdragend voor een blijvend, veilig en liefdevol huisje. Voor ons betekend veilig dat de kittens niet los op straat komen te lopen. Onze voorkeur gaat uit naar een huisje waar zij mogen genieten van een afgezette tuin of anders een buitenren.
Daarnaast is voor ons de aanwezigheid van een soortgenootje van ongeveer dezelfde leeftijd een voorwaarde om te plaatsen. Zeg maar een "partner in crime".

Wat mag u van ons verwachten.
Onze kittens worden met liefde en zorg omringd totdat zij gaan verhuizen. Zij zijn dan 2 x gevaccineerd, hebben een chip en zijn gezond verklaard door onze dierenarts. Wij dragen zorg voor de chipregistratie en onze kittens verhuizen met hun stamboom en een verhuispakket met oa het voer dat zij gewend zijn en de nodige speeltjes en knuffels.
Wij blijven beschikbaar als vraagbaak: onze betrokkenheid stopt niet ineens na een verhuizing. Wanneer je al zolang fokt heb je het nodige meegemaakt en de nodige ervaring opgedaan. Die delen wij graag.

Heeft u interesse in een kitten van ons dan stellen wij en introductie van uw kant zeer op prijs.
Sowieso bent u welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met onze Noren, de kittens en ons.

														Kittens van Yjovi (30-09-2022)														
														Kittens van Yjovi (30-09-2022)