van Yjovi

Geboortedatum 07-03-2022 |  weken oud


														Kittens van Yjovi (07-03-2022)														
														Kittens van Yjovi (07-03-2022)														
														Kittens van Yjovi (07-03-2022)

mooie en lieve kittens zoeken hun forever home

In de nacht van 6 op 7 maart beviel Djenn van haar 6 baby's. Onze Finse kater, roepnaam Uffe, is de trotse vader.
Onze kittens groeien op in onze huiskamer en wij genieten enorm van alle capriolen. Dit gebeurd onder toeziend oog van mama en ook van enkele tantes.
Natuurlijk zijn de kittens wanneer ze mogen verhuizen preventief ontwormd, 2 x gevaccineerd en voorzien van chip. Wij fokken sinds 1995 en blijven betrokken bij alle hier geboren en verhuisde kittens. Dus ook wanneer u in de toekomst vragen heeft: stel ze gerust.
Wij willen er nog even niet aan denken, maar op de leeftijd van 15-16 weekjes mogen ze uitvliegen. Naast een stamboom, eigendomscertificaat, europees paspoort krijgen ze ook een goed gevuld "starters"/ "uitzet" pakket mee. Hierin zit natuurlijk het voer wat zij gewend zijn, maar ook speeltjes en krab en geur 'dingetjes'.

Mocht u interesse hebben dan stellen wij een introductie van uw kant op prijs.
Wellicht goed om te weten: wij zijn op zoek naar een blijvend huisje, waar tenminste 1 soortgenoot aanwezig is van ongeveer dezelfde leeftijd. Verder zoeken wij een "veilig" buiten voor onze kittens. Een afgezette tuin, ren of afgezet balkon. Na enkele verdrietige ervaringen willen wij niet dat onze kittens vrij op straat komen te lopen. Opgesloten in huis voelt ook niet goed. Indien u zich daar niet in kunt vinden doe uzelf en ons dan een plezier en vraag niet om een kitten van ons.


														Kittens van Yjovi (07-03-2022)														
														Kittens van Yjovi (07-03-2022)														
														Kittens van Yjovi (07-03-2022)